می‌دانیم که میوه‌ها و سبزیجات را باید قبل از مصرف با آب تمیز بشوییم، اما پژوهشگران دانشگاه مینه‌سوتا توصیه می‌کنند که شستن میوه‌ها و سبزیجات با محلول آب و سرکه به میکروب‌زدایی بهتر کمک می‌کند.توصیه می‌شود جهت پخت سبزیجات ابتدا آب را تا حدود 60 درجه سانتی‌گراد گرم کرده و سپس سبزیجات داخل آن ریخته شود زیرا حرارت آب باعث از بین رفتن آنزیم‌هایی می‌شود که می‌توانند ویتامین‌ها را از بین ببرند.

راهنمای شستن سبزی,بهترین روش نگهداری سبزی

مشاهده در ادامه مطلب .


ترفند های خانه داری

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

اموزش سئو تو می تونی... وکیل پایه یک دادگستری | وکیل | مشاوره حقوقی test مشکلات فنی شــاعــرانــه هــا Timothy مدرسه شاد انجمن مایکل پاپ شورای دانش آموزی بصیرت سیبک